BodyTalk

Met BodyTalk stimuleren we jouw zelfhelend mechanisme

BodyTalkEen BodyTalk therapeut begeleidt jou in je zelfheling. Aan de hand van het BodyTalk protocol in combinatie met de BodyTalk procedure gaat de therapeut via spierreflexen op zoek naar de nieuwe balans die meeste aandacht vraagt op het moment van je sessie.
Via de innerlijke wijsheid worden alle ja/nee vragen die de therapeut stelt beantwoord tot in het detail dat specifiek voor jouw sessie nodig is.

Alle factoren die bepaald worden, worden in een soort energetische formule gegoten die dan wordt aangeboden als de basis voor jouw zelfheling. Door het tappen worden enerzijds de hersenen gestimuleerd met deze informatie te gaan werken, anderzijds het hart complex om deze verandering op te slaan en rond te brengen in het lichaam en buik om te integreren en wat niet meer past los te laten.

Omdat er gewerkt wordt volgens jouw prioriteiten, de hoeveelheid die behandeld wordt en de frequentie van de sessies aangegeven wordt in de sessie, zullen de nevenwerkingen van BodyTalk sessies minimaal zijn.

Voor wie

Gezien de wijze waarop BodyTalk werkt en het feit dat het volledig is afgesteld op de klant, kan BodyTalk voor iedereen gebruikt worden : man en vrouw, van baby tot ouderling, zelfs op de foetus …

BodyTalk kan in elke situatie gebruikt worden, en ook op afstand aan de hand van een foto.
BodyTalk is oa. zeer effectief :

  • Bij het verwerken van trauma’s
  • Maar ook in de bestrijding van hardnekkige virussen, bacterieën, schimmels, parasieten …
  • Ter ondersteuning in zware ziekteprocessen
  • In complexe en slepende ziekteprocessen
  • Bij combinaties van geestelijke, lichamelijke, emotionele problemen
  • Maar ook als ondersteuning van je persoonlijke groei

Wil u graag uw specifieke situatie bespreken, neem dan gerust contact op.

Ontstaan

John-2520veltheimDr. John Veltheim is de oprichter van de Internationale BodyTalk vereniging. Zijn opleidingsachtergrond omvat chiropractor, traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur, toegepaste kinesiologie, gevechtkunst, sport geneeskunde, osteopathie, comparatieve filosofie en theologie.

Hij ontwikkelde het BodyTalk Systeem in het midden van de jaren negentig,en hij blijft aan de uitbreiding van het systeem werken, dat wereldwijd blijft groeien.
Hij werkt samen met quantum wetenschappers om deze principes verder te integreren in wat hij “de geneeskunde van de toekomst” noemt.

BodyTalk omvat een compleet systeem van energetische en bewustzijns gebaseerde technieken, verfijnd genoeg voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg om het te integreren in verschillende soorten praktijken, maar eenvoudig genoeg zodat het geleerd kan worden door bijna iedereen die deze techniek wilt toepassen in hun dagelijks leven.

John Veltheim werkt met zijn team verder om zowel de nieuwst technieken en geneeskundige inzichten in BodyTalk te integreren, als om het BodyTalk systeem wereldwijd meer bekendheid te geven.